Instal·lacions

els espais que formen el Jardinet
  • L’aula polivalent és un espai de la llar que s’utilitza per fer diferents activitats, quan es fa una activitat conjunta amb tots els nens de l’escola s’utilitza aquest espai, també per fer-hi reunions amb les famílies i fins tot per fer-hi alguna festa escolar. Una part d’aquesta aula és utilitzada pel servei de menjador.

    Al Jardinet disposem de cuina pròpia i és on es cuina cada dia els menús dels nens/es que es queden a dinar.

    És un espai pensat perquè sigui un lloc tant ecollidor com sigui possible i amb un ambient molt càlid on poder descansar i fer un bona migdiada.

    El menjador és un espai més d’aprenentatge, aqui és una continuïtat dels aprenentatges que es fan a l’aula, on grans i petits anirant aprenent bons hàbits d’alimentació i al mateix temps bons hàbits de conducte i d’higiène, amb l’acompanyament de les educadores.

    L’escola està vinculada a l’entorn natural i social, on es reflecteixen els valors i la manera de pensar sobre com ensenyar i aprendre. L’espai exterior és un recurs important pels aprenentatges significatius dels nostres infants i és un espai molt important on poder experimentar, explorar, gaudir, relacionar-se, respectar-se, aprendre…